www.iiiWe.com » مجلل ، معمارانه ، حیرت‌آور

 صفحه شخصی نازنین بهشتی   
 
نام و نام خانوادگی: نازنین بهشتی
استان: اصفهان - شهرستان: شاهین شهر
رشته: کارشناسی معماری
تاریخ عضویت:  1390/03/18
 روزنوشت ها    
 

 مجلل ، معمارانه ، حیرت‌آور بخش معماری

27

بخش معماری








 

 

مجلل ، معمارانه ، حیرت‌آور

 

Stunning Gorgeous Modern House for Architectural

 


This modern house designed by architects Ong & Ong Pte in Singapore that meant to devote you a spatial experience which excites the senses by promoting light.



The architects tried to establish a relationship between subtle tones and the metallic elements inside the house by enfolding aluminum protecting in the air well.


The air well is divided into two sections of house and turned the best place for indoor/outdoor swimming pond.


The terrific part that you can open up the eye catching partitions of the house.  The first floor turned into a big living space, the ground floor becomes a lounge are and dining hall. It is an idealistic place to relax and sit poolside, a place to
sip lemon juice and imbiber in the rays.



 

 

 

http://www.stumbleupon.com

 

 


پنجشنبه 8 دی 1390 ساعت 12:54  
 نظرات    
 
عرفان بنیادی 15:27 پنجشنبه 8 دی 1390
1
 عرفان  بنیادی
بهبه بهبه خانم دکتر
رضا مهیاری 15:48 پنجشنبه 8 دی 1390
1
 رضا مهیاری
فضای دوست داشتنی و ملایمی درست شده
مجید صابر 18:34 پنجشنبه 8 دی 1390
1
 مجید صابر
زیبا یرای صاحبش و عذاب آور برای درخت بیچاره که باید مواظب رشدش باشد چون به قیمت از دست دادن جونش خواهد شد.
حسن ابراهیمی 20:55 پنجشنبه 8 دی 1390
0
 حسن  ابراهیمی
با عرض سلام

به نظر شما این قسمت سرپوشیده است یا سرنپوشیده است ؟

نورپردازیش که محشره , شبیه صحنه هایی از مسابقات تلویزیونی گوی و میدان میمونه , با اومدن چنین فضاهایی داخل خونه , خونه خیلی باحال میشه ,

ولی فکر کنم دو تا چیز کم داره , به تصویر پنجمی نگاه کنید , یه نردبان اگر کار گذاشته بشه از پنجره طبقه بالا به داخل استخر , هم میشه از روی نردبان شیرجه زد توی آب هم میشه مستقیم بعد شنا از توی استخر بوسیله نردبان رفت به طبقه بالا ,

دومین چیزی که کم داره , تصویر دوم رو نگاه کنید , این شکل دو پله ای طبقه بالا بیشتر بشه تعدادش و چند پله ای بشه و یک مسیر هدایت آب در این پله ها نصب کنند و ازش آب جاری بشه توی استخر بریزه , شبیه یه آبشار , حالا دیدن این صحنه از اون طرف که در فضای نشیمن روی کاناپه ها آدم می شینه خیلی تماشائیه.

یه چیز دیگه هم اگر اضافه بشه بد نیست , لوله هایی از دو طرف دیوارها بالای سر استخر کشیده بشه , به فاصله هر یک متر یک لوله کار بذارند , لوله ها از زیر سوارخ بشن و از داخل لوله آب عبور کنه و از سواراخها بچکه پائین توی استخر , این تداعی میشه از بارش باران در یک محیط سربسته داخلی , تصورش برای من خالی از زیبایی نیست , همچنین صدای جاری شدن آب , حالا چه شرشر و چه چک چک در فضا شنیده میشه , این یعنی زندگی در حال جریانه و پویایی و حرکت در فضا وجود داره ,

لوله های عریان رو هم میشه بوسیله گیاه عشقه یا همون گل پیچک معروف خودمون پوشوند , گل پیچک یک فضای ارگانیک و سبز بوجود می آره و به زیبائی این فضا افزوده میشه.

حالا هر کی که با من موافق نیست , این کارهایی که گفتم رو توی خونه اش انجام نده .

با تشکر از شما خانم مهندس بهشتی , دست شما درد نکنه , باز هم مثل همیشه روزنوشت شما ما رو با خودش برد به فضا
م خلیلی 21:50 پنجشنبه 8 دی 1390
1
 م خلیلی
امیدوارم روزی هم در ایران اجرا آنقدر تمیز و دقیق بشه که چنین فضای ساده ای اینچنین زیبا از کار دربیاد.
بهنام مکسایی 22:11 پنجشنبه 8 دی 1390
0
 بهنام مکسایی
ممنون زیباست.موفق باشید.
حسین حسن نژاد 22:31 پنجشنبه 8 دی 1390
0
 حسین حسن نژاد
جالب بود خانم مرسی
مائده علیشاهی 23:06 پنجشنبه 8 دی 1390
0
 مائده علیشاهی
مرسی عزیزم...با نظر مائده جان موافقم.
حسن ابراهیمی 23:22 پنجشنبه 8 دی 1390
0
 حسن  ابراهیمی
مورد دیگه ای از ایجاد بارش به ذهنم رسید که گفتم بد نیست اینو هم اینجا بگم , البته اگر بتونم جزئیات طرح رو خوب توضیح بدم و منظورمو برسونم .

برای این کار از یک حجمی مثل مکعب که ساده ترین نوع احجام هستش بطور مثال استفاده می کنیم , طول و عرضی برای مکعب در نظر می گیریم و ارتفاعی حدود بیست سانتیمتر فکر کنم کافی باشه براش , مکعب ما باید توخالی باشه و جنس جداره ها باید از متریالهای ضد آب و ضد رطوبت انتخاب بشوند , سطح زیرین مکعب را چند حلقه ی دایره ای ایجاد میکنیم و محل آن را خالی می کنیم , در این محل دوش شیر حمام قرار می دهیم , و از داخل مکعب آنها را به یک لوله ای کلاف شده متصل می کنیم , مکعب را بطور معلق توسط چند زنجیر یا هر وسیله ای دیگر به سقف آویزان می کنیم , حالا باید لوله کلاف شده داخل مکعب به یک لوله اصلی هدایت آب متصل بشه , برای اینکار بهتره لوله ای از مکعب به سمت سقف بفرستیم و به لوله ای که قبلا برای اینکار در سقف تعبیه کردیم متصلش کنیم , حالا با جریان آب داخل لوله و ریزش آن از دوش حمام آبها قطره قطره در استخر می ریزند و باز هم می تونیم شاهد یک نوع از بارش باشیم , اگر به تعداد مکعب ها اضافه کنیم صحنه ی بارندگی بیشتری را خواهیم دید ,

فقط میمونه قضیه مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت آن , برای اینکار بهتره از یک شبکه لوله کشی بسته استفاده کنیم و آب را دوباره در سیکل گردش قرار بدهیم , بعد از جاری شدن آب در داخل استخر , آب را توسط پمپهای مکنده دوباره به داخل لوله ها هدایت کنیم و این سیکل گردش مداوم در حال تکرار قرار بگیره , در اینصورت هیچ آبی اسراف نخواهد شد.

یک شکل دیگر از طرح بارش بدون استفاده از مکعب , لوله ای را حلقه کنیم و چند سوراخ در سطح زیرین آن ایجاد کنیم , لوله حلقه شده را به سقف توسط زنجیر معلق کنیم , شبیه کاری که با مکعب کردیم , بقیه مراحل لوله کشی آن مثل کاری که در طرح مکعبی انجام داده ایم , برای این لوله ی حلقه شده هم انجام می دهیم , حالا با جریان یافتن آب , بارش از محل سوراخها خواهد بود و شکل بارش تغییر خواهد کرد.

میشود با نورپردازی به بارش جلوه ای زیباتر داد , و با استفاده از گیاهان لوله های قابل رویت را پوشانید و به زیبائی طرح اضافه نمود.

با تشکر
کورش نیکزاد 15:06 آدینه 9 دی 1390
1
 کورش نیکزاد
مهندس ابراهیمی عجب حوصله ای داری بابا
دمت گرم
ما واسه خوندن متن و تماشای عکسا اینقدر وقت نمی ذاریم که شما واسه نظر نوشتن وقت می ذاری
کارت درسته داداش
حسن ابراهیمی 06:01 شنبه 10 دی 1390
0
 حسن  ابراهیمی
سلام جناب مهندس نیکزاد عزیز

شما لطف دارید به بنده که حوصله به خرج دادید و این نظرات را مطالعه فرمودید , من به سهم خودم سعی میکنم تا اونجایی که امکان داره در نظر دهی روزنوشتها شرکت کنم , و با کسانی که همیشه از روزنوشتهای این حقیر استقبال میکنند این تعامل و همکاری ها برقرار بمونه , و اینطور نباشه دوستانی که در روزنوشتهای من زحمت میکشند و نظر میدهند , اونوقت من نسبت به روزنوشت این دوستان محترم بی توجه باشم.

در همینجا از تمامی دوستانی که تا حالا در روزنوشتهای ارسالی خودم با ابراز نظر و لطفشون باعث دلگرمی اینجانب شده اند , رسما تشکر و قدردانی می کنم.

با تشکر , حق یارتان
محسن مطلع 08:09 شنبه 10 دی 1390
0
 محسن مطلع
زیبا و آرام بخش
جعفر شکری 08:35 شنبه 10 دی 1390
1
 جعفر شکری
مجلل ، معمارانه ، حیرت‌آور
نازنین بهشتی 10:03 شنبه 10 دی 1390
1
 نازنین بهشتی
از لطف و اظهارنظر همه همسایتیهای عزیز تشکر میکنم
یه تشکر ویژه هم از آقای مهندس ابراهیمی که وقت میذارن و ایده هاشون رو به تفصیل با ما Share میکنن
در مورد دقت و تمیز بودن اجرا در ایران، منم آروز و امیدواری خانم مهندس خلیلی عزیز رو تکرار میکنم
در مورد درختی که توی این فضا دیده میشه، من هم تقریبا با نظر آقای مهندس صابر موافقم
و اینجور استفاده از گل و گیاه و درخت رو خودخواهانه میدونم
چون بهرحال با در نظر گرفتن این که اونها هم موجود زنده هستن، باید شرایط زیستی اونها دقیقتر مدنظر قرار بگیره

آقای مهندس بنیادی، متوجه نشدم کامنتتون خطاب به کی بود یا چه مفهومی داشت
اگه صلاح میدونین یه توضیحی بدین
نازنین بهشتی 14:02 یکشنبه 11 دی 1390
0
 نازنین بهشتی
آقای مهندس بنیادی
کدوم خانم دکتر رو میفرمایین؟
سید ابراهیم موسوی نژاد 23:38 یکشنبه 18 دی 1390
0
 سید ابراهیم موسوی نژاد
خانم مهندس بهشتی
احتمالا بنده خدا جوگیر شده و یه حرفی زده
زیاد سخت نگیرید.!!
بهنام مکسایی 16:52 سه شنبه 20 دی 1390
0
 بهنام مکسایی
سلام ممنون با آقای موسوی نژاد موافقم.
مهرایین قربانی 18:39 سه شنبه 20 دی 1390
0
 مهرایین قربانی
معماری جمع بودن ها منهای نبودنهاست و واقعا میشه کارای زیبای با اندکی فکر ایجاد کرد اما چرا شهر های ما انقدر ساده هستن و حتا دیگه رنگ و بوی سنتی هم ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی معماران خوابند؟یا بد سلیقه شدن؟
بهنام مکسایی 22:02 سه شنبه 20 دی 1390
0
 بهنام مکسایی
سلام خانوم قربانی خسته نباشید .به نکته خوبی اشاره کردید .خانوم قربای خوشبختانه باید بگم که معمارهای ما خواب نیستن متاسفانه کار از یه جای دیگه خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محمد حسنلویی 22:32 سه شنبه 20 دی 1390
0
 محمد حسنلویی
کار مهندسین معمارو مهندسین سازه انجام میدن .یعنی معماران یا خوابند.
؟ یا بد سلیقه شدن؟
معصومه السادات میرافضلی 08:15 چهارشنبه 21 دی 1390
0
 معصومه السادات  میرافضلی
بسیار زیبا ممنون
بهنام مکسایی 09:09 چهارشنبه 21 دی 1390
0
 بهنام مکسایی
سلام جسارت نشه دوستان ببخشید که من در محضرتون اینجوری حرف میزنم.(خوب همینه که شهرهای ما اینقدر ساده هستن و دیگه رنگ و بوی سنتی هم ندارن اون زمانهای قدیم احتمالا معمارا خودشون طراحی میکردن خودشون هم اجرا می کردن! ولی حالا چی ؟مثل اینکه آقای حسنلویی بیشتر خبر دارن که گفتن مهندسان سازه کار مهندسان معمار رو انجام میدن! از یه مهندس سازه چه توقعی می توان داشت. بنظر من مهندسان سازه کارخودشون رو درست انجام بدن که مردم ما جونشون در خطر نباشه(فاجعه تبریز رو میگم)گافیه دیگه نمی خواد طراحی هم انجام بدن (خانوم قربانی مهندسان ما یه کنسول مربع و ستطیل رو با اون افتضاح محاسبه و اجرا میکنن تازه به قول آقای حسنلو خودشون هم طراحیشو انجام میدن.وای به روزی که بخوان طرح یه معمار رو اجرا کنن (کی دست معمارارو بسته که معمارا نمیتونن طرح هاشون رو اراءبدن کی می خواد محاسبشون کنه کی می خواد اجراشون کنه)(اگه توی ایران اجرا بشن نتیجش مرگ مردمونه!
اختر قلی زاده 09:46 چهارشنبه 21 دی 1390
0
 اختر قلی زاده
ممنون عزیزم، زیبا و آرامش دهنده بود.