صفحه شخصی نازنین بهشتی   
 
نام و نام خانوادگی: نازنین بهشتی
استان: اصفهان - شهرستان: شاهین شهر
رشته: کارشناسی معماری
تاریخ عضویت:  1390/03/18
 روزنوشت ها    
 

 میزان بنزن موجود در هوای تهران 30 برابر حد مجاز است بخش عمومی

13

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران میگوید: دستگاهی که قرار بود بخاراتسمی بنزین را جمع کند در برخی مقاطع توسط برخی از خودروسازان حذف شد. او اضافه میکند: هر سال از آلودگی هوا حرف می‌زنیم ولی کاری نمی‌کنیم.  آلودگی هوای تهران با 2 روز تعطیلی حل نمی‌شود. در حالی که  بنزن سر‌طان‌زاست، شوخی هم
ندارد


 


 

 

 

میزان بنزن موجود در هوای تهران 30 برابر حد مجاز است


سلامت نیوز – بیست و دوم آذر 1390– رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه آلاینده بنزن سرطان‌زاست، گفت: میزان بنزن موجود در هوای تهران 30 برابر حد مجاز است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، معصومه ابتکار در چهارصد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی طرح «تأمین بودجه مورد نیاز طرح کهاب در راستای کاهش آلودگی محیط زیست ناشی از بخارهای بنزین در شهر تهران، اظهار داشت: یکی از پدیده‌هایی که به آلودگی هوای تهران کمک کرده ترکیبات عالی فرار است.

وی با بیان اینکه بنزین استانداردهایی دارد که اگر رعایت نشوند ترکیبات خطرناکی را ایجاد می‌کنند، ادامه داد: یکی از
معضلات تهران در سال‌های گذشته وجود سرب در بنزین بود که وزارت نفت با اقدام مهمی که انجام داد سرب را از بنزین عرضه شده در کل کشور حذف کرد
.

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر با معضلی روبرو هستیم که مربوط به آلاینده‌های فرار است که مهمترین آنها «بنزن» است dir=ltr>.

بنزن موجود در هوای تهران 30 برابر حد مجاز است

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه بنزن حدود 30 برابر حد مجاز در هوای شهر تهران قابل اندازه‌گیری است که این وضعیت در پمپ بنزین‌ها بسیار بالاتر و شاید حدود 50 یا 60 برابر حد مجاز است.

ابتکار با بیان اینکه وزارت نفت برای حل این مشکل طرحی تحت عنوان کهاب را دنبال می‌کند، گفت: این موضوع تکلیفی
است که دولت از سال 84 خواستار شده و باید تا پایان سال 89 استاندارد یورو 3 برای بنزین و گازوئیل اعمال می‌شد ولی متأسفانه نه تنها استانداردمان با استانداردهای جهانی هم‌خوانی ندارد بلکه با استانداردهای ملی هم فاصله بسیاری دارد
.

وی یادآور شد: بنابراین ابتدا بحث اصلاح کیفیت سوخت و سپس رعایت استاندارد توسط پمپ بنزین‌ها در این موضوع مطرح است و طرح کهاب نیز به این منظور راه‌اندازی شد dir=ltr>.

رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران هدف از اجرای طرح کهاب را منتقل نشدن بخارات بنزین در پمپ بنزین‌ها به هوای آزاد خواند و گفت: دستگاهی که قرار بود بخارات بنزین را جمع کند نیز در برخی مقاطع توسط برخی از خودروسازان حذف شد.

وی با بیان اینکه باید برای این موضوع چاره‌اندیشی شود، اظهار داشت: درخواست کرده‌ایم تا اعتبارات مورد نیاز برای اجرای این طرح پیش‌بینی شود و حداکثر تا پایان سال شاهد
اجرای آن باشیم اگر هم وزارت نفت نمی‌تواند آن را انجام دهد شهرداری همکاری خواهد کرد
.

ابتکار گفت: باید نسبت به تأمین سوخت استاندارد اقدام شود که اجرای طرح مذکور می‌‌تواند به کاهش مشکلات منجر شود.

بدون حضور مسئولان مربوطه نباید درباره کیفیت بنزین اظهار نظر کرد

خسرو دانشجو
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در ادامه اظهارات ابتکار، گفت: اظهار نظر درباره موضوعی که مسئولان مربوطه آن حضور ندارند درست نیست ضمن اینکه بنده در همین ارتباط مصاحبه‌هایی از مسئولان شنیدم که خلاف چیزهایی است که از سوی شما عنوان شد
.

وی ادامه داد: اظهار این نکته که کیفیت بنزین حتی از استانداردهای جهانی هم پایین‌تر است جز ایجاد نگرانی برای مردم چیز دیگری ندارد ولی البته اگر چنین ادعایی درست باشد باید برای آن کاری کرد.

دانشجو با بیان اینکه این موضوع به سلامت مردم ارتباط دارد، گفت: بهتر است از مسئولان مربوطه این موضوع برای بیان و ارائه گزارش به شورا دعوت کنیم و اگر آنچه گفته شده درست باشد نیز باید پیگیر باشیم تا وضعیت بهبود یابد.

قرار نیست شهرداری کارهای برزمین مانده مجموعه‌های دیگر را تقبل کند

سخنگوی شورای اسلامی
شهر تهران خاطرنشان کرد
: مجموعه‌های مختلف وظایفی دارند و کارهای بر زمین مانده نیز زیاد است بار مالی این طرح نیز حدود 10 میلیارد تومان است که به طور حتم وزارت نفت توان تخصیص چنین هزینه‌‌ای را دارد ولی اگر شهرداری بخواهد هر کجا کاری روی زمین مانده تقبل کند درست نیست.

وی تصریح کرد: رقم این پروژه باید از مجرای قانونی خود تأمین شود و در عین حال باید مشخص شود
این فرمایشات و ادعا‌ها درست است یا مصاحبه‌هایی که می‌خوانیم
.

معصومه ابتکار در ادامه اظهارات دانشجو گفت: بنزن یک منبع دارد و آن هم سوخت است اگر سوختی که داریم استاندارد است و شاهد وجود این آلاینده در هوا هستیم که واویلا!

بنزن سر‌طان‌زاست؛‌شوخی هم ندارد

وی افزود dir=ltr>: بنزن یک آلاینده سرطان‌زاست و شوخی هم ندارد این موارد واقعیت‌هایی است که باید هر چند یکبار به مسئولان مربوطه یادآور شود.

ابتکار تصریح کرد: بد نیست مردم هم چنین نکاتی را هم بدانند چرا که حداقل می‌توانند کودکان خود را در محیط‌هایی مانند پمپ بنزین قرار ندهند و در حد توان تصمیماتی برای خود بگیرند dir=ltr>.

خسرو دانشجو خطاب به ابتکار گفت: بنده نیز در این حد متوجه هستم که بنزن از تنفس ساطع نمی‌‌شود اما تا جایی که می‌دانم بنزن از بنزینی که روی زمین تبخیر می‌شود متصاعد خواهد شد به همین دلیل تأکید بر این وجود دارد که بنزین به صورت خام روی زمین ریخته نشود.

از تبخیر بنزین روی زمین ریخته شده بنزن متساعد می‌شود

وی ادامه داد: بنزین با
کیفیت بالا نیز اگر روی زمین ریخته شود آلودگی ایجاد می‌کند و برای سلامتی مردم مضر است
.

مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه اظهارات اعضای شورا با بیان اینکه بخش مالی این طرح را وزارت نفت می‌تواند تأمین کند، اظهار داشت: ادعایی مبنی بر بالا بودن کیفیت بنزین مصرف وجود دارد ولی اگر وضعیت موجود بهتر شود ما نیز استقبال می‌کنیم.

وی ادامه داد: از
مسئولان وزارت نفت دعوت می‌کنیم در جلسه شورا حضور یابند و اگر به کمک مدیریت شهری احتیاج داشته باشند نیز وظیفه خودمان می‌دانیم که این کار را انجام دهیم البته از خودروسازان نیز می‌خواهیم استانداردسازی لازم را داشته باشند
.

هر سال از آلودگی هوا حرف می‌زنیم ولی کاری نمی‌کنیم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: در همین ایام از سال گذشته نیز چنین موضوعاتی راجع به
آلودگی هوا مطرح شد ولی متأسفانه اقدامی صورت نگرفت در واقع هر سال این موضوعات مطرح می‌شود و عده‌ای از مردم گرفتار بیمارستان و ناراحتی‌های ریوی می‌شوند و می‌گوییم آلودگی هوا را چه کنیم و تا سال بعد هیچ کاری انجام نمی‌دهیم
.

آلودگی هوای تهران با 2 روز تعطیلی حل نمی‌شود

وی تأکید کرد: با یک یا دو روز تعطیلی هم وضعیت آلودگی هوای تهران درست نمی‌شود که البته از راهنمایی و
رانندگی نیز درخواست می‌کنیم خودروهایی که استاندارد لازم را ندارند پلاک نکند. این درست نیست که چنین مسائلی عقب بیفتد و مردم گرفتار شوند
.
 
براساس این گزارش طرح مذکور به تصویب اعضای شورای شهر رسید.



چهارشنبه 30 آذر 1390 ساعت 11:42  
 نظرات    
 
رضا مهیاری 10:37 پنجشنبه 1 دی 1390
0
 رضا مهیاری
نفسم بند اومد
من دیرزو یک دستگاه تصفیه هوا برای خونه خریدم
اگه کسی میدونه که این دستگاهها واقعا تاثیر داره یا نداره بگه
م افتخاری 13:30 شنبه 3 دی 1390
1
 م افتخاری
به نظرم اگر بعد از گذشت مدتی از کارکرد دستگاه ، به فیلترهاش سری بزنید خودتان میتوانید به نتیجه مناسبی برسید
سایه ذاکری 20:36 شنبه 3 دی 1390
1
 سایه ذاکری
مهندس افتخاری منظورتون اینه که بی فایده است؟منم می خوام بگیرم گاهی نفس کشیدم خیلی سخت میشه
امروز صبح پنجره رو باز کردم که یه هوایی بخورم از اون همه دود به سرفه افتادم
نازنین بهشتی 12:01 یکشنبه 4 دی 1390
2
 نازنین بهشتی
سلام به همه دوستان
جناب مهندس مهیاری خوشحالم که تصمیم گرفتین روزنوشتهای بقیه رو هم بخونین و نظر بدین
اونجوری که فقط روزنوشت میفرستادین و هیچی رو Like نمیکردین، خیلی صورت خوشی نداشت
سایه ذاکری 17:06 یکشنبه 4 دی 1390
1
 سایه ذاکری
سلام نازنین جان
امیدوارم حسابی بهت خوش گذشته باشه عزیزم
م افتخاری 08:24 دوشنبه 5 دی 1390
1
 م افتخاری
خانم مهندس ذاکری
منظورم این است که "مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید ..."
چون متاسفانه دیگر نمیشود به هر گفته تبلیغاتی اتکا کرد مگر آنکه به خودمان اثبات گردد
نازنین بهشتی 13:19 دوشنبه 5 دی 1390
0
 نازنین بهشتی
سلام سایه جان
مرسی عزیزم
جای شما خالی
خیلی عالی بود
همین که توی هوای خفه کننده اصفهان و شاهین شهر نبودم، خودش یه دنیا می ارزید
البته از شیراز و اصفهان و تهران عده زیادی هجوم آورده بودن آبشار مارگون و متاسفانه خیلی از این هموطنهامون با طبیعت و محیط زیست رفتار خیلی خیلی بد و ناشایستی داشتن
به نظر شما به یه آدمی که نمیفهمه وقتی بطری پلاستیکی آب معدنیشو توی آب چشمه و آبشار میندازه، چه آسیبی به پاکی و زیبایی اون محیط طبیعی میزنه، چجوری باید اصول اولیه و مقدماتی حفظ محیط رو یاد داد؟
سایه ذاکری 14:19 دوشنبه 5 دی 1390
2
 سایه ذاکری
سلام جناب افتخاری.حق با شماست. دنیای گیج کننده ی تبلیغات که شدتش با کیفیت کالا نسبت عکس داره.ولی فک کنم جناب مهیاری میتونن کمکم کنن.
جناب مهندس مهیاری اگه راضی هستین و واقعا هوای خونه رو تازه کرده میتونین محبت کنید و مشخصاتش را به من هم بگین تا برای تهیه اش گیج نباشم؟
سایه ذاکری 14:29 دوشنبه 5 دی 1390
2
 سایه ذاکری
خوشحالم که بهت خوش گذشته نازنین جان
در مورد اون بخش ناراحت کننده ی ضعف معرفت طبیعت گردی تو ایران که دیگه واقعا نمیدونم چی بگم.گاهی فکر میکنم این آدمها فقط میخوان وانمود کنن که مراقبت از محیطشون رو بلد نیستن.همین آدم اگه از ایران پاشو بذاره بیرون دست از پا خطا نمیکنه.
یه بار یکی از دوستانمون از شهرستان اومده بود پیشمون. رفتیم درکه تا هوایی بخوریم کنار مسیر پر از بطری و آشغال بود. این دوست عزیزمون خیلی ناراحت گفت "ببین اینجا رو به چه روزی درآوردن" و یه سری هم تکون داد باورت نمیشه بعد از چند دقیقه دیدم بطری خودشو پرت کرد تو رودخونه.من دیگه تعارف و گذاشتم کنار و حسابی از خجالتش دراومدم.
نازنین بهشتی 15:33 سه شنبه 6 دی 1390
1
 نازنین بهشتی
آففففرین سایه جون
باید از خجالت اینجور آدما دراومد
چون بقول شما همه این رفتارهاشون با یه جور خودآگاهی زیرپوستی مارمولکی همراهه
همین آقایون و خانمهای بی توجه، وقتی مثلا توی لندن هستن، محاله قانون منع آتیش روشن کردن توی فضاهای سبزو زیرپا بذارن
تازه اگه لازم باشه، پی پی هاپوشون رو هم با پلاستیک از کف پیاده رو برمیدارن میندازن توی سطل آشغال تا پلیس گذرهای شهری جریمه نکندشون
کورش نیکزاد 19:48 سه شنبه 6 دی 1390
0
 کورش نیکزاد
خانم مهندس ذاکری
میشه کمی با جزئیات بیشتر توضیح بدین چه جوری از خجالتش دراومدین؟
توصیه شما چیه خانم مهندی بهشتی؟
به چه روشی باید از خجالت اینجور آدما دراومد؟
سایه ذاکری 16:35 یکشنبه 11 دی 1390
1
 سایه ذاکری
مهندس نیکزاد خوشبختانه من تونستم تا حد زیادی از این بخش تعارف بی پایه ای که تو فرهنگ اکثر ما هست فرار کنم تو همچین موردی باید رک و راست حرف زد و انتقاد کرد.اصلا هم به این فکر نمیکنم ممکنه دوست یا آشنای من به دل بگیره.اونی چیزی که این وسط داره له میشه حق من و امثال منه.مساله ی ساده ای نیست که ساده از کنارش بگذریم.اما هنوز نمیدونم با یه غریبه باید چطور رفتار کنم.الگوریتم ساده ای نداره.هر کی یه جوریه و یه جور متفاوت میشه روش اثر گذاشت. موضوع ناراحت کننده اینه که هنوز دغدغه های ما این مسائل است و تو جامعه مون حل نشده....
البته شما با حس طنز قویتون مطمئنا میتونین رو دسته وسیعی از آدمها اثر مثبت داشته باشین