صفحه شخصی نازنین بهشتی   
 
نام و نام خانوادگی: نازنین بهشتی
استان: اصفهان - شهرستان: شاهین شهر
رشته: کارشناسی معماری
تاریخ عضویت:  1390/03/18
 روزنوشت ها    
 

 نخستین جنگل عمودی در میلان ایتالیا بخش معماری

22

نخستین جنگل عمودی در میلان

 

این جنگل عمودی در حال ساخت در میلان ایتالیا است

که توسط استفانو بویری طراحی شده است




 




 


 



 


 


این یک راه حل کارآمد برای مقابله با گازهای گلخانه ای و افزایش کیفیت هوا می باشد. همچینین پاسخی برای ناپدید شدن طبیعت از زندگی مردم است. با الهام از برج سنتی ایتالیایی ، این دو برج پوشیده شده در گیاهان ساخته شده است.




 

هر کدام از این برج 50،000 متر مربع زیربنا دارد که 10،000 متر مربع آن از از درختان و گیاهان پوشیده شده است.

 



 

این دو برج به جدیدترین فن آوری های مانند سیستم های انرژی فتوولتاتیک مجهز شده اند. در آبیاری گیاهان نیز نیز از سیستم فیلتر کردن و استفاده مجدد از آب های خاکستری تولید شده توسط ساختمان استفاده می شود.

 

 


در بسیاری از شهرهای جهان فضای سبز بسیار کم و بی کفایت است و در خیلی از مکان ها تنها با کاشت یک درخت در هر خانه می توان این موضوع را برطرف کرد. جنگل عمودی به ساکنان آن و همچنین بقیه مردم، شهری پاک و زندگی سبزتر را با جذب ذرات گرد و غبار، Co2 و تولید اکسیژن ارائه می دهد. همچنین باعث محافظت از تابش و آلودگی آکوستیک می شود.

این پروژه متشکل از دو برج به ارتفاع 110 و 76 متر است و هم اکنون در حال ساخت در مرکز میلان است که میزبان 900 درخت دراندازه های 3 ، 6 و 9 متری در کنار دامنه گسترده ای از درختچه ها و گل ها خواهد بود.

 









چهارشنبه 21 دی 1390 ساعت 12:07  
 نظرات    
 
حسن ابراهیمی 22:38 چهارشنبه 21 دی 1390
2
 حسن  ابراهیمی
به به , به به , خیلی زیبا و چشم نوازه , با اینکه ایده ی جالبیه و خیلی هم عالیه و من خیلی ازش خوشم اومده , باید به نکاتی هم توجه داشت که دیگه از همه نظر ایده آل و دل چسب باشه.

ریشه درختان همیشه در حال رشد هستند و باید فضایی مناسب برای آن در نظر گرفت , تا با رشد ریشه ها و فشار وارد نمودن به جداره های باکس , این باکس ها صدمه ای نبینند.

هر مقدار که درختان رشد کنند به طول قدی آن افزوده می شود , در مواقع شرایط نامساعد جوی مثل وزش بادهای تند و یا طوفانی بودن هوا , احتمال زیادی وجود دارد که درختان به شیشه ها و یا دیوارهای ساختمان برخورد کنند و ضربه های شدیدی وارد کنند , در اینصورت باید فاصله ی مورد نیاز بین درخت و شیشه مناسب در نظر گرفته شود.

هنگام بارندگی , درختان آب باران را به خود میگیرند و باید فکری هم برای آبهای جذب شده کرد تا به اطراف نریزند و باعث صدمه دیدن بنا در دراز مدت نگردند.

استواری درختان در زمین به فرو رفتن ریشه ها در عمق زمین است , تا در هنگام شرایط طوفانی درختان پای برجا بمانند , پس باید عمق مناسبی را برای ریشه ها در نظر گرفت.

درختان نیاز به هرس دارند و همچنین برای جلوگیری از آسیب رساندن درختان به شیشه ها در مواقع طوفانی بودن هوا میشود طرحی برای این منظور در نظر گرفت که درختان را دور و نزدیک کرد و در یکجا ثابت نمانند , فکر میکنم بهترین کار ریلی کردن باکس باشد که در مواقع ضروری کاری با درخت نداریم و هوا هم طوفانی است آن را با ساختمان فاصله دهیم و در مواقع هرس آن را نزدیک کنیم .

در بعضی مواقع هم درختان باعث سایه اندازی در داخل اتاقها می شوند و مزاحم ورود نور میشوند که ریلی شدن باکس , در این مواقع هم کاربرد دارد.

طرح خیلی جالبیه وقتی آدم در طبقات بالا توی اتاقش نشسته و بیرون رو نگاه میکنه و منظره درختان سرسبز رو می بینه , دیگه احساس نمیکنه توی آسمونهاست , حس میکنه توی یک ویلایی هست که اطرافش رو درختان سر سبزی احاطه کردند.

خیلی متشکر خانم مهندس , دست شما درد نکنه , واقعا عالی بود , موفق باشید
مائده علیشاهی 00:15 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 مائده علیشاهی
ارتفاع صفحات یا طبقاتی که درختان روی اون هستند به نظر اونقدری نمیاد که جوابگوی ریشه درختان باشه..با توجه به نماها و برشها میگم..البته باکس هایی دیده میشه اما نه برای همه درختان..پس چه فکری برای اون شده؟
مرسی عزیزم.
عرفان بنیادی 06:59 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 عرفان  بنیادی
بد نبود نه موافقم نه مخالف
احد آمالی 08:06 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 احد آمالی
ممنون ! با خانم علیشاهی موافقم
رحیم خورشیدی 08:26 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 رحیم  خورشیدی
ساختمانها که بالا می روند بایستی باغها و گلستانها هم بالا بروند کلا ما ز بالایم و بالا می رویم
معصومه السادات میرافضلی 08:41 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 معصومه السادات  میرافضلی
ممنونم خیلی جالب بود
محسن مطلع 09:36 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 محسن مطلع
با توجه به ارتفاع بالای ساختمانها، گیاهان و درختان باید سازگار با دما،فشار،رطوبت،باد و شرایط در آن ارتفاع باشند.
محمد مهدی مدرس نیا 10:58 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 محمد مهدی مدرس نیا
وقتی که انواع ساختمانهای مسکونی و تجاری و اداری و...ونیز بزرگراهها و جاده ها و حتی گورستانهای ما توی ارتفاع رفتن خیلی خوبه که محیط زیست (جنگل و فضای سبز و ....)هم پا به پای اونها بره.
تشکر خانم مهندس بهشتی
محسن نیک 11:08 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 محسن نیک
ممنون . حتما فکر اونشم کردن . مگه ایرانه که بسازن بعد فکر کنن چجوری تاور رو از وشط ساختمون در بیارن . درختچه های طبیعی با ارتفاع و اندازه رشد خاص هست که بدرد اونجا میخوره و گیاهان آپارتمانی
رضا مهیاری 17:32 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 رضا مهیاری
جالب است
حسین غفوری 18:26 پنجشنبه 22 دی 1390
0
 حسین غفوری
فوق العاده بود.واقعا زیبا و نوین.آفرین به این خلاقیت و آفرین به این مدیریت ساخت.
مسعود احمدنژاد 00:50 آدینه 23 دی 1390
0
 مسعود احمدنژاد
مسالهٌ.
از قدیم میگفتن شب زیر درخت نخوابید، بختک میفته رو تون.
علمیش میشه اینکه درختان در شب عمل فتوسنتز میکنن و اکسیژن میگیرن و دی اکسید کربن میدن و این جور حرفا
شبا با این همه درخت دور و برشون به شب دوم برسن یا الله
مسعود احمدنژاد 00:51 آدینه 23 دی 1390
0
 مسعود احمدنژاد
هرچند مطمئناً اونا فکر همه این مشکلات ارائه شده رو کردن. بابا کارشون درسته ه ه ه ه ه این فرنگیا
جلال بهرامی 01:03 آدینه 23 دی 1390
0
 جلال بهرامی
نوع درخت و پوشش گیاهی حرف اول رو میزنه بسته به اینکه شرایط مناسب اعم از مقدار رشد و نیاز به مراقبت و... رو داشته باشن.حالا نکنه این پوشش گیاهان مصنوعی باشه؟؟؟!!!
شهره هوشمندراد 00:56 یکشنبه 25 دی 1390
0
 شهره هوشمندراد
واقعا که دستشون درد نکنه با این همه ابتکار. من که فکر می کنم اونا (جماعت کافر اون طرف) بیشتر از ما مسلمونایه معتقد، لیاقت زندگی تو این دنیا رو دارن. مطمئنا آخرتشونم آبادتره چون کفران نعمت نکردن!