صفحه شخصی نازنین بهشتی   
 
نام و نام خانوادگی: نازنین بهشتی
استان: اصفهان - شهرستان: شاهین شهر
رشته: کارشناسی معماری
تاریخ عضویت:  1390/03/18
 روزنوشت ها    
 

 به یاد خدابیامرز استیو جابز بخش عمومی

19
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)


به یاد خدابیامرز استیو جابز

دوشنبه 25 مهر 1390 ساعت 13:04  
 نظرات    
 
محسن حیدری 21:17 دوشنبه 25 مهر 1390
10
 محسن حیدری
امثال استیو.جابز ,نیوتن,ادیسون,بل و ... خدابیامرزنمی خوان.
اگه اونها آمرزیده نشن پس کی قراره آمزیده بشه
البته اگر . . .
داریوش مرادی 07:34 سه شنبه 26 مهر 1390
6
 داریوش مرادی
با سلام
برای اموات, آمرزش را از خداوند طلب می نمایند, نه اینکه قطعا" خداوند را محکوم به آمرزیدن بدانیم.
اساس دین بودا " ترک لذات و شهوات+خدمت به خلق ".
رحیم خورشیدی 07:43 سه شنبه 26 مهر 1390
9
 رحیم  خورشیدی
یادش گرامی
هرگز نمیرد آنکه جانش شد زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
نازنین بهشتی 11:42 سه شنبه 26 مهر 1390
9
 نازنین بهشتی
تصمیم دارم یه مدتی به درفشانیهای دوستان جوابی ندم
چون بقول عادل فردوسی پور:
نرود میخ آهنین در سنگ ....
شما هم دلتون خوش باشه که به روزنوشت نازنین بهشتی رای مخالف دادین
مینو طلایی 17:48 سه شنبه 26 مهر 1390
5
 مینو طلایی
تو رو خدا دیگه دست از سر جابز بردارین.
محسن حیدری 21:01 سه شنبه 26 مهر 1390
4
 محسن حیدری
و چون عقل و تفکر نباشد . . .
محسن نیک 08:06 چهارشنبه 27 مهر 1390
4
 محسن نیک
ممنون
n m 15:48 چهارشنبه 27 مهر 1390
1
  n m
همسر استیو جابز ضمن تشکر و قدردانی ، از ایرانیان خواست به زندگی عادی برگردن !
روح ا... آذین 15:51 چهارشنبه 27 مهر 1390
4
 روح ا... آذین

دنیا نابغه‌ای را از دست داده‌است که از او به مانند ادیسون و اینشیتن یاد خواهد شد. در طی چهار دهه پیش، استیو جابز توانایی دیدن آینده را داشت. تأثیر جابز ورای گوشی‌های هوشمند یا آی‌پد است، او دانش و توانمندی شکل دادن مجدد به چهره تمدن را داشت.

مایکل بلومبرگ
بهناز فردوسی 15:59 چهارشنبه 27 مهر 1390
4
 بهناز فردوسی
خیلی بامزه بود
اهمیت نده نازنین جان
اونایی که مخالف دادن لابد انگلیسی بلد نبودن تا مضمون کاریکاتورو بگیرن
بهناز فردوسی 12:03 شنبه 30 مهر 1390
3
 بهناز فردوسی
مجله «فوربس» داستان شگفت‌انگیزی از تلاش بی‌ثمر «استیو جابز» برای خرید شرکتی که یک جوان ایرانی بنیان‌گذار آن است، منتشر کرد. شرکتی که امروز یکی از مهم‌ترین رقبای سرویس iCloud اپل به شمار می‌رود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این یک داستان کمیاب از «استیو جابز» و شرکت IT یک جوان ایرانی در سانفرانسیسکو است.
این ماجرا از سال ۲۰۰۷ و زمانی آغاز شد که دو جوان فارغ‌التحصیل «ام.آی.تی» (موسسه تکنولوژی ماساچوست) به نام‌های «دریو ‌هاستون» و «آرش فردوسی» پس از پایان تحصیلات خود شرکتی به نام «دراپباکس» (Dropbox) را راه‌اندازی کردند. این شرکت که با یک ایده ساده رشد کرد روی وب به کاربران سرویس ذخیره اطلاعات بر پایه ابرهای محاسباتی را ارایه می‌کند. شرکت آرش فردوسی و دریو ‌هاستون تا حدی نوآورانه بود که به سرعت مورد توجه استیو جابز قرار گرفت، به طوری‌که در دسامبر ۲۰۰۹ جابز، ‌هاستون و فردوسی را فراخواند و آن دو را به دفتر خود در شرکت اپل واقع درکوپرتینو دعوت کرد. هاستون که امروز ۲۸ سال دارد در گفت‌وگویی که با مجله «فوربس» داشت، گفت: «جابز با همان شلوار جین و تی‌شرت یقه سه‌سانتی همیشگی حاضر بود و زمانی که لپ‌تاپم را بیرون آوردم تا یک نمونه نمایشی از فعالیت شرکت را به وی نشان دهم به ملایمت دستش را تکان داد و گفت: می‌دانم می‌خواهی چه کار کنی.»

«دراپباکس» یک سرویس ذخیره‌سازی اطلاعات دیجیتال است که در آن زمان بیش از ۵۰ میلیون کاربر داشت و به همین دلیل جابز به «هاستون» و «فردوسی» برای خرید این شرکت، یک مبلغ با هشت صفر را پیشنهاد کرد.
جابز، فردوسی و ‌هاستون باهم چای خوردند و جابز موثرانه گفت که به خرید این شرکت تمایل دارد. اما‌ هاستون گفت: «من مصمم هستم که شرکت بزرگی را بسازم و بنابراین آن را نمی‌فروشم. برایم اهمیت ندارد که پیشنهاددهنده‌ام کیست.» (هاستون تاکید کرد که جابز برایش یک قهرمان بود باوجود این، پیشنهاد خرید را نپذیرفت).

جابز نیز به گرمی تبسم کرد و به این دو جوان گفت: «دراپباکس یک محصول نیست، بلکه یک مشخصه کاربردی است.»
تلاش بی‌ثمر استیو جابز در متقاعد کردن «دریو ‌هاستون» و «آرش فردوسی» نیم‌ساعت به طول انجامید. چند ماه بعد، جابز به آنها پیشنهاد داد که این دو بنیانگذار جوان را در عوض دیدار مجدد در «سیلیکون ولی» در دفتر کار آنها در شرکت «دراپباکس» در سانفرانسیسکو ملاقات کند، اما آن دو خواستند که این ملاقات در «سیلیکون ولی» انجام شود که این بار رییس اپل از این دیدار خودداری کرد و پس از مدتی از سرویس iCloud رونمایی کرد. پس از رونمایی از iCloud‌ هاستون این‌گونه واکنش نشان داد: «آه… لعنت!» و روز بعد اطلاعیه‌ای را برای تمام کارمندانش ارسال کرد: «ما یکی از شرکت‌هایی را در اختیار داریم که برخلاف نام‌هایی چون مای- اسپیس، پالم و یاهو سریع‌ترین رشد را در دنیا داشته است.» در سال ۲۰۰۸ دارایی ‌هاستون معادل ۲/۷ میلیون دلار بود. در آگوست ۲۰۱۱‌ هاستون و فردوسی هفت نفر از بزرگان سیلیکون ولی را به منظور مشارکت با «دراپباکس» به سانفرانسیسکو دعوت کردند.

رونمایی از «آی- ابر» (iCloud) در آخرین حضور رسمی استیو جابز چند ماه قبل از درگذشت وی، اپل وارد دنیای ابرهای محاسباتی شد.شرکت «دراپباکس» همانند سایر سرویس‌های دسترسی آزاد اولیه به کاربران اجازه می‌دهد که با یک حجم محدود به این سرویس ملحق شوند و از دوگیگابایت فضای رایگان ذخیره‌سازی اطلاعات لذت ببرند. این فضا برای بسیاری از کاربرانی که می‌خواهند مدارک خود را ذخیره کنند کافی است، اما در صورتی‌که مشتری به فضای بیشتری نیاز داشته باشد، برمبنای نیاز بین ۱۰ تا ۲۰ دلار در ماه باید حق اشتراک پرداخت کند. زمانی که جابز در سال ۲۰۰۹‌ هاستون و آرش فردوسی را در دفتر کار خود ملاقات کرد، تنها دو سال از تاسیس «دراپباکس» می‌گذشت و با وجود این ۵۰میلیون کاربر داشت. امروز این شرکت بیش از ۱۵۰میلیون کاربر دارد و به‌رغم اینکه ۹۶درصد از کاربران تنها از فضای رایگان این سرویس استفاده می‌کنند درآمد Dropbox به ۲۴۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۱ رسید، تا جایی که در حال‌حاضر یکی از رقبای جدی iCloud اپل به شمار می‌رود. شرکتی که جوان ۲۶ ساله ایرانی «ام.‌آی.تی» به همراه دوست آمریکایی خود در سال ۲۰۰۷ تاسیس کردند در سال ۲۰۰۸ فینالیست رقابت TechCrunch50 شد و در سال ۲۰۱۱ مجله Inc.Magazine نام آرش فردوسی را در فهرست سالانه ۳۰ کارگزار اقتصادی زیر ۳۰ سال وارد کرد.
مهدی محمدی 18:10 یکشنبه 1 آبان 1390
1
 مهدی محمدی
بابا اینجا باید نظر داد نه مقاله رو کپی پیست کرد.لطفا دقت کنین دارین کجا این کارو میکنین.جایگاه خود را بشناسید
به کسی البته بر نخوره ها!!!!!!!!!!!!!!
عکسه هم خوب بود.ضمنا مرده پرستی رو بیاین ول کنیم و به زنده ها بچسبیم.